PDA

Виж пълна версия : DIVA FX-79 проблем с плейването на ави-та

ViktorUdobnoto
05.07.07 г., 21:51
Наскоро си купих FX-75 на Дейзи Мултиелектроникс.Досега бях качил само един бг филм рипнат от ТВ България,компресирах го само с PocketDivXEncoder 0.3.60 и филмчето си вървеше както си требе.Наскоро реших да си кача няколко клипа,които компресирах по същия начин,като ги конветирах в ави,както и целия филм.За мое нещастие се оказа,че не ги плейва :( Изписва ми формат еррор...някой има ли си на идея от какво може да е?Уж плейва ави-та,а нещо не се получава с тези клипове.После компресирах цял филм със субтитри даде ми същата грешка.Основно заради филмите си взех това МПЕГ4 плейърче,и ако се окаже,че не вървят на него...ужас.Не ми се иска да го ползвам само като мп3-ка :mad:

rdk
06.07.07 г., 21:41
Пробвай този конвертор!
http://free.data.bg/rdk/AVIConverter_v4.0mod.rar
С него конвертирам филмчета за mp4 плеъра на моето хлапе, променил съм настройките на конвертора да поддържа и субтитри. Прочети хелпа!

valdesbg
07.07.07 г., 11:10
Тъкмо ме тормозеше щерката за такава машинка ( явно са доста модерни - за к'во ли ти е ... като излезеш да играеш ще гледаш филми/клипове ..?!? )
Дай моля те малко повечко инфо , гледах че са сравнително евтинки ~ 8-90лв. Заслужава ли си да ги дам , или да се бръкна за нещо по-добро .
То по шопски "ако ше е - да е , ако не , по-добре ич да не е "
Звука как е / дисплея / батерията .... те такиви неща .
10х

rdk
07.07.07 г., 11:55
На хлапето му купих Nippon NP-711, като гледам е копие на DIVA FX-60. Дисплея е 220х176 2инча много е чувствителен към ъгъла на гледане. Батерията е 450mAh на гледане на видео издържа 3...3,5часа, звука дори и с хубави слушалки не е на високо ниво, радиото хваща зле. За да върви видеото трябва да е кодирано с mencoder, оптималната резолюция е резолюцията на дисплея, звука да е mp2(Много странно, защо не mp3?), поддържа 20 и 24fps(не 23,976fps).
Абе детска играчка си е и тези плеъри въпреки, че се водят mp4 не поддържат mp4 контейнер.

valdesbg
07.07.07 г., 13:20
На хлапето му купих Nippon NP-711, като гледам е копие на DIVA FX-60. Дисплея е 220х176 2инча много е чувствителен към ъгъла на гледане. Батерията е 450mAh на гледане на видео издържа 3...3,5часа, звука дори и с хубави слушалки не е на високо ниво, радиото хваща зле. За да върви видеото трябва да е кодирано с mencoder, оптималната резолюция е резолюцията на дисплея, звука да е mp2(Много странно, защо не mp3?), поддържа 20 и 24fps(не 23,976fps).
Абе детска играчка си е и тези плеъри въпреки, че се водят mp4 не поддържат mp4 контейнер.

Е ти ме разстреля ! То по-добре една мр3-ка да взема за 30-ина лв. в такъв случай и да приключим делото . :(

ViktorUdobnoto
07.07.07 г., 23:25
Пробвай този конвертор!
http://free.data.bg/rdk/AVIConverter_v4.0mod.rar
С него конвертирам филмчета за mp4 плеъра на моето хлапе, променил съм настройките на конвертора да поддържа и субтитри. Прочети хелпа!

Приятелю,какво пиеш :) Тази същата програмка ми беше дадена в един диск с други глупости към плейъра,но е друга версия и неможеше да плейне клиповете.Иначе като цяло съм доволен от плейъра,но наистина батерията не държи 10 часа както го дават в книжката,незнам колко точно издържа понеже досега не съм я зареждал до края :D

pichasmoskvicha
06.10.08 г., 22:18
Здравейте!Имам MP4 DIVA FX-76.Преди време ми се появи следния проблем:след като си конвертирам някое видео със софтуера,който ми е даден с плеъра и като го сложа на плеъра върви само 4-5 секунди и спира.Този проблем ми се появи от скоро.От какво може да е това?

house_girl
24.12.08 г., 16:50
Hi! Hubavi li sa kato kachestvo MP4-kite DIVA? Mislq da si kopuvam Diva FX 79 - "stava li" :conf: , aa da i im li Bass, nai-vajnoto

pichasmoskvicha
29.12.08 г., 02:22
Здравейте!Имам mp4 DIVA FX-76.Всичко си ми вървеше нормално,докато един ден свързах mp4-ката към компютъра и ми излезе следния прозорец:Windows - No Disk Exception Processing Message c0000013 Parameteres 75b6bf7c 4 75b6bf7c 75b6bf7c.Пак мога да си влизам в папките и да копирам файлове и да трия,но този прозорец постоянно ми се показва.Помислих си,че е от уиндоуса.Преинсталирах го,но без успех!Някой знае ли от какво може да е това?

Slamka
31.12.08 г., 17:18
аз имам Diva FX 75 от около половин година и имам голям проблем с пускането на филми или клипове първо диска ми въобще не се отваря второ ако сложа някои клип (от фотоапарата) ми дава че има грешка та въпросът ми е каква програма трябва да си изтегля за да мога да си качвам клипове :conf::conf::conf: