PDA

Виж пълна версия : Лаптоп 6710s на HP с anti-glare дисплей

javorr
04.07.07 г., 01:17
Моля ако някои има лаптоп с такъв дисплй да си каже мнението за картината.Днес разглеждах един лаптоп 6710s без операционна система ,стартираха ми го с един диск на Knoppix.Диспля по принцип се води WXGA ( 1280 x 800).
Машинката изглежда добре за парите си но останах доста разочарован от диспля - видя ми се доста тъмен -дори и на максимала яркост ,освен това е с доста лоши ъгли на видимост.
Може ли някои който е виждал такъв или подобен дисплей на лаптоп с инсталиран Windows да си каге мнението.
Повече информация за модела :http://hp.most.bg/hp-compaq-6710s-t7100-512-80-dos-partnumGB875EA.html

heoxum
04.07.07 г., 02:15
така като го гледам дисплея е същия като на моя NX7400 -> верно е малко тъмен, но пък на слънце е бонбон - аз поне нямам проблеми да чета/гледам дори когато слънцето го свети директно :D ъгъла му си е приличен - нямам оплаквания по този параграф ;) абе повече ме кефи от "огледалните" (които са по-ярки, и с по-добър ъгъл, но на слънце стават само за Огледала:D )...

javorr
04.07.07 г., 14:36
така като го гледам дисплея е същия като на моя NX7400 -> верно е малко тъмен, но пък на слънце е бонбон - аз поне нямам проблеми да чета/гледам дори когато слънцето го свети директно :D ъгъла му си е приличен - нямам оплаквания по този параграф ;) абе повече ме кефи от "огледалните" (които са по-ярки, и с по-добър ъгъл, но на слънце стават само за Огледала:D )...
Филми и пускал ли си на да видиш как ще изглеждат-на мен ми се стори с доста бледи цветове .Не знам може би се бъркам защото обикновенно работя на монитор 190P7 и очаквам прекалени неща.

heoxum
04.07.07 г., 19:49
ами за филми на тъмно/без да свети слънцето директно е есктра - със съквартиранта цяла зима гледаме филми на него, и определено ми е по-добро от noname CRT :D ползвам го и за Photoshop...

можеш да пробваш с този liveCD Knoppix да изгледаш някое HD филмче от нета ;)