Виж пълна версия : DirectX10 for Windows XP
h3rrfl1ck
02.07.07 г., 14:12
Някой пробва ли това чудо?
-> http://zamunda.net/details.php?id=92159&comments=1&viewcomm=917251#comm917251
Exhumator
02.07.07 г., 14:24
Мда... "дългоочакваният алфа проект" (както пише в торента), който безпроблемно подкарвал DX10 под XP. "Алфа" и "безпроблемно" в едно изречение... :D
Ronaldinho
02.07.07 г., 14:49
Аз нужда от това не виждам.
Че е и Алфа :ghi:
littleme
02.07.07 г., 15:24
Някъде четох че инсталацията на неофициален DirectX10 върху XP довела няколко човека до блокиране на ключа на Windows и се наложило наново да си купят лиценза с нов ключ.
Моето лично мнение е продуктите на Microsoft да си останат тяхни понеже със същият ентусиазъм скоро може да изкарат и неофициален SP3 за XP въпреки че вече съм виждал подобни простащини по нета... та мисълта ми е че този DirectX10 е нещо като SP3 за XP. :)
Някъде четох че инсталацията на неофициален DirectX10 върху XP довела няколко човека до блокиране на ключа на Windows и се наложило наново да си купят лиценза с нов ключ.
Извинявай, но това не изглежда много правдоподобно, особено това че се е наложило хората да си купуват пак Windows. Дори ако ключът ти изтече в нета услужливо откраднат от някой троянец и MS го сложи в черния списък, пак няма да си изгубиш лиценза.
littleme
02.07.07 г., 16:49
Извинявай, но това не изглежда много правдоподобно, особено това че се е наложило хората да си купуват пак Windows. Дори ако ключът ти изтече в нета услужливо откраднат от някой троянец и MS го сложи в черния списък, пак няма да си изгубиш лиценза.
Грешка на правописа... имах предвид че ключа е в black list-а след инсталирането на въпросният DirectX10 и Windows не може да се ъпдейтва.
Авторски права на vBulletin