PDA

Виж пълна версия : Проблем със звуковата карта картата

jorostam
11.06.07 г., 20:56
Здравейте преди няколко дни си взех ново пц и значи включил съм си колонките 5.1 в него но сестра ми решила да слуша музика та ги извадила и ги преместила другаде за да си включи слушалките.В момента проблема ми е че не мога да пусна нищо през задните изходи дори и микрофон но тези от пред си работят.Самата карта е вградена в дъното, а то е Asus P5B.

Ако някой се сеща какъв е проблема да пише тука моля!!!

Допуснал съм малка грешка в заглавието ама е непоправима :D

zaphod B
13.06.07 г., 03:13
Здравейте преди няколко дни си взех ново пц и значи включил съм си колонките 5.1 в него но сестра ми решила да слуша музика та ги извадила и ги преместила другаде за да си включи слушалките.В момента проблема ми е че не мога да пусна нищо през задните изходи дори и микрофон но тези от пред си работят.Самата карта е вградена в дъното, а то е Asus P5B.

Ако някой се сеща какъв е проблема да пише тука моля!!!

Допуснал съм малка грешка в заглавието ама е непоправима :D

разгледай си настройките в конролПанел - за звуковата карта - цитирам по памет :

soundman, realtek audio, alsound(adi) ...

бе там някъде е ключа от бараката - в краен случай - ънинстал и инстал от диска с драйверите на дъното :D

добавено

отвреме на време помага и четенето на книжката към дъното(user manual) :D

изобщо - споко - не се е развалил звука - просто поредният софтуерен проблем(bug) ..

;)

добавено

Xear 3D(CMI Audio Config)

jorostam
13.06.07 г., 21:42
благодаря за HELP-а ;) надяма се да е така както казваш защото по принцип се рових из настройките [beer]

jorostam
13.06.07 г., 21:57
Е БРАВО много ти благодаря от ново, стана само му дадох реинстал и всичко е точно