Виж пълна версия : MSI лаптоп
darkgod
12.06.07 г., 08:06
Здравеите имам едно проблемче налага се да си купувам лаптоп и съм харесал този http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026365 за 1550 лв искам мнение за него и дали има друго предложение за тези пари .
благодаря на всеки които даде съвет :)
Та на въпроса кажете някои лаптоп за 1550 лв ползвам photoshop , acrobat , office ,internet , мисля да играя и игри :D тоя MSI дали ще върши работа :rockon:
batekaci
12.06.07 г., 10:51
Предложение за Acer:
Aspire AS5101AWLMi, Mobile AMD Turion™ 64 MK36 (2GHz/512KB/31W), ATI RADEON® XPRESS 1100 chipset, 1GB (1x1GB), 15.4''WXGA Acer CrystalBrite, 128MB ATI MOBILITY™ RADEON® X1300, 512MB Hypermemory, 80GB, DVD +RW SuperMulti (tray), no FDD, 56K, Bluetooth®, 3 x USB 2.0 ports, 5-in-1 card reader, Ethernet (RJ-45) port, 802.11b/g, Modem (RJ-11) port, External display (VGA) port, Microphone/line-in jack, Headphone/ speaker/line-out port, PC Card slot (one Type III or two Type II), DC-in jack for AC adaptor, 6-cell LiIon, 2.0-hour battery life, 2.82 kg., Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium / 1 year warranty
batevanko
12.06.07 г., 11:08
Здрасти
Имам въпросния лаптоп. Ще ти върши идеална работа за основните неща. За игрите не знам - не съм пускал никакви, но предполагам също няма да има проблеми.
Имай предвид обаче следните неща:
Дисплея е с гладко покритие което отразява та се къса. Ъгълът на виждане не е много голям.
Няма флопи
Няма COM ports
Няма принтерски порт
Няма операционна система
Батерията при нормално натоварване държи около час (6 клетки)
Като плюсове:
Тих и не грее много
Колонките звучат читаво
WiFi - то е перфектно, има син зъб, web камерка(не особено добра според мен, но аз толкова и съм си играл с настройките), вграден микрофон, кард рийдър.
Това е в общи линии. Не е лоша машинка, но все пак силно си зависи какво искаш от лаптопа и за какво ще го ползваш реално. Ако имаш конкретни въпроси - питай :)
darkgod
12.06.07 г., 13:17
batevanko мерси за отговора за сега не мога да намеря с тези параметри лаптоп за тези пари :rolleyes: вярно ли че батерията пада за 1 час :o на HP търговците се хвалят с 3 часа работа :p дали е вярно незнам :(
Авторски права на vBulletin