Виж пълна версия : Абе случвало ли ви се е...
anrieff
10.06.07 г., 18:25
... както си работи телефонът и изведнъж да изпише "Insert SIM" и да се окаже, че SIM картата си е заминала? Ей тъй, от нищото?
Става дума за вивателската ми карта, която ползвах вече година и половина без грижи - не е от лош контакт, почистих я добре, не е и от лош GSM, не баца на нито един от 5те телефона в домакинството :)
Uve_Smotanson
10.06.07 г., 18:34
Явно има и такива дефектни бройки, ще трябва да наминеш към Vivatel и да ти "издадат" нова със същия номер. При мен се получи аналогично нещо, но при Globul B-Connect, просто си замина. Понеже не бях доволен от обхватът им направо минах на друг опреатор. И аз не можах да си го обясня при положение, че не ровя в телефона и не сменям по няколко карти на една слушалка, че да кажеш от ровичкане и бъзикни е станало.
Ka4o_vd
13.06.07 г., 13:35
Братовчед ми оня ден изрева от същия проблем и пак на Вивател. Явно си имат доста дефектни карти. Оказа се че чипа е изгорял.
Нема да се плашите и аз го имам същият проблем с Мтел.Картата е на 7 години май ще иска чистене.Показва го от дъжд на вятър
moridinbg
14.06.07 г., 13:27
Редовен номер на вивателските карти. Аз за година и половина съм минал през две без никакви проблеми, но доста хора се оплакват, че картата понякога просто умира. Подмяната мисля, че е безплатна.
anrieff
14.06.07 г., 14:47
Да, безплатна е (всъщност, чакам си я да пристигне по пощата).
В моя случай всъщност по-големият проблем ще се окажат 30-ната номера, вкарани в SIM-картата (на по-важните хора ги пазя на там). Има ли начин да се разчетат от картата, ако приемем, че не е изгоряла цялата (а да речем, само security module-а)?
На самите номера им имам backup на компа - от 2005-та... дето вика Fo, деца, бекъпвайте редовно. Всичко. :D
Авторски права на vBulletin