Виж пълна версия : Jetway и Pentium Е2140
stealthhack
10.06.07 г., 17:26
Искам да питам дъната на Jetway поддържат ли новия Pentium E2140/2160?
Това в подписа ти поддържа Е6ххх/Е4ххх (според официалния сайт). Вероятно ще е въпрос на BIOS Update да върви нормално и с E2xxx. Не е и изключение да работи без проблеми и с настоящия BIOS. Пиши им на Jetway-ците
ХристоС.
10.06.07 г., 17:49
Ако микрокодът на процесора го няма в BIOS дъното въобще няма да запали. И ако е с BIOS, който е писан когато не е имало такиша процесори, със сигурност няма да тръгне без update. Но след като има поддръжка за Core 2 процесори, то със сигурност няма пречки и 2140 / 2160 да работят на същото, когато микрокодовете им са налични в самия BIOS и процесорите се разпознават.
stealthhack
10.06.07 г., 20:04
Процесора го нямаше когато купих дъното(преди 5 месеца) и затова питам, дали микрокодовете на Е4300/4400 моделите не се препокрива с Е2140/2160? Питам за този въпрос защото мисля след 2-3 месеца да сложа едно Е2140 и да си го клокна както си трябва, впрочем страницата със CPU support в сайта им е обновявана април месец! :mad:
Биос не е ли излизал от когато си го купил?
stealthhack
10.06.07 г., 20:38
Биос не е ли излизал от когато си го купил?
Излизал е и аз дори го смених така че трябваше да го карам до HardwareBG офиса за флаш, и от тогава не смея да се занимавам с AMI BIOS дънни платки, иначе имам и резервен чип само за префлаш да го занеса и съм с новия БИОС, но лошото е че в Jetway не пишат какви са подобренията спрябо стария БИОС!
Авторски права на vBulletin