Виж пълна версия : Кирилицата
Странно, от мен ли е проблема? Вчера за пръв път ми се случи, а преди малко - за втори. Пиша си нещо на кирилица, щракам на сенд, и ми изкарва съобщение, че няма кирилица или кирилизиращ таг в съобщението ми. А като сложа таг на текст, написан на кирилица, става. :rolleyes: Странно:rolleyes:
Ето, сега пак стана така.
:edit:Сложих кирилизиращ таг само на първата буква (С) от поста и стана.
:едит2:сега видях темата за кирилизиращия скрипт :o . С Опера7 съм, това бъг в браузъра ли е, или в скрипта?
Проблемът е известен от вчера. Има го само с Opera.
Виждам, че не са ти се заредили всичките картинки и предполагам, че ти е бавен интернета. Така ли е? Провери, дали проблема се появява само тогава, когато страницата не е заредена докрай.
Съжалявам за неудобството.
Не, не е бавен интернета, просто съм на трафик :(
Интересно е, че за 3ти път се случи одеве, но не става на всеки пост :rolleyes: (пак стана така)
Другия, който се оплака също е на трафик... да не изключваш нещо?
Като ти даде грешка, без да е имало повод - изкопирай си съобщението с copy, презареди страницата на която пишеш отговорите с refresh, paste- ни съобщението и опитай пак.
Проба
Хм, стана
Първия път не искаше, но като презаредих страницата се оправи :)
Предполагам, че поради някаква причина страницата не ти се зарежда докрай - съответно скрипта не се зарежда, в следствие на което Opera-та се ХХХ на метено. Провери го още няколко пъти и ако тази теза се потвърди ще редактирам скрипта за да избегнеме странното поведение на Opera.
Ок
Я, сега стана :)
Скрипта най-накрая в кода ли е? Странно, досега не се е случвало да ми зареди страница 'не съвсем' до край :?
Аз виждам, че на скрийншота не са се заредили всички смайлита. Поради някаква причина страницата не се е заредила докрай. Защо е станало така можеш да кажеш само ти.
Изключил съм картинките, или по-точно съм оставил да показва само тези, които вече ги и ма в кеша на харда.
Променил съм скрипта - вижте дали ще се появява пак този проблем.
Ок, мерси много за съдействието :)
Авторски права на vBulletin