PDA

Виж пълна версия : Нещо изоставаме

Eon
02.06.03 г., 22:02
Gledam bqhme pozastignali Slovakiq ama kopeletata pak ne6to drypnaha da im ... hmmm...Izduite malko tezi procesori de.

Metanoia
03.06.03 г., 06:56
До месец пускам един AXP 1700+ да праска... ама може и за UD... че нещо там съм се зарибил по-здраво!

П.П. Не забравяй все пак да пишеш на кирилица! ;)

astromi
03.06.03 г., 13:36
И аз нещо свалих темповете, че нещо дъното много взе да загрява - държи 32-35' и то без да е клокнато.

Eon
04.06.03 г., 01:06
Мойто CPU се нагрява до 70 градуса ама за каузата нека се пече .

Metanoia
04.06.03 г., 01:31
От магазани на Hard(under)wareBG продават евтини вентилаторчета за кутиите, бе хора! Купувайте, слагайте и пейте! :guitar: :smoke: :banana:

OgiDogi
04.06.03 г., 14:00
Аз поспрях компютъра, че сега се пренасям в новото жилище и не мога да го оставя без надзор. Там пък нямам интернет и няма смисъл да го нося поне за сега.

mralien
04.06.03 г., 14:19
Originally posted by Metanoia
До месец пускам един AXP 1700+ да праска... ама може и за UD... че нещо там съм се зарибил по-здраво!

Това УД нещо хич не ми работи както трябва - работи, работи и по средата или след 25% е му става нещо иска да връща разултати, тегли нови и пак на 0 ?!? не ми харесмат такива неща :((( вероятно нещо инсталацията ми е скапана или уууффффф както и да е, исках да бутам и УД ама ше си смята за СЕТИ-ТУ

Eon
04.06.03 г., 18:49
Ta zna4i az ot UDto sam mnogo nedovolen. Na mene mi pravi problem kato vaob6te ne iska da zapo4va da iz4islqva i t.n. Kak moje da sa tolkova neseriozni. Da pusnat nqkoq DOS versiq...

OgiDogi
04.06.03 г., 19:31
Originally posted by Eon
Ta zna4i az ot UDto sam mnogo nedovolen. Na mene mi pravi problem kato vaob6te ne iska da zapo4va da iz4islqva i t.n. Kak moje da sa tolkova neseriozni. Da pusnat nqkoq DOS versiq...

Кво като нямаш кирилица - има си кирилизиращи тагове, само разгледай бутоните над полето за писане. Предполагам, ще се досетиш, че бутонът с буквичките BG е за кирилизиране. Ако ти е по-лесно, като започваш да пишеш, почвай с [ bg ] и свършвай след текста с [ / bg ], като естествено не оставяш паузи между символите. Аз в случая ги слагам, за да се види как изглежда, иначе скрипта ще ги приеме за команда.

Satanail
04.06.03 г., 23:23
Ама вие не знаете ли още, защо изоставаме??!?
Ами щото от 2 дена не съм си пускал целерона!!!:p :p :p

Metanoia
05.06.03 г., 04:39
Originally posted by mralien
Това УД нещо хич не ми работи както трябва - работи, работи и по средата или след 25% е му става нещо иска да връща разултати, тегли нови и пак на 0 ?!? не ми харесмат такива неща :((( вероятно нещо инсталацията ми е скапана или уууффффф както и да е, исках да бутам и УД ама ше си смята за СЕТИ-ТУ
Каква ти е машината? Ако е слаба просто изтича срока на unit-a и той си иска нов...
В общи линии UD е за машини от 600 MHz нагоре, въпреки че съм смятал и с Celeron 333, но то беше отдавна и беше мъъъъка. :cry:

mralien
05.06.03 г., 12:36
Originally posted by Metanoia
Каква ти е машината? Ако е слаба просто изтича срока на unit-a и той си иска нов...
В общи линии UD е за машини от 600 MHz нагоре, въпреки че съм смятал и с Celeron 333, но то беше отдавна и беше мъъъъка. :cry:

ами Атлон на 2,09Ghz, така че не е от това - нещо прави мизерии като се рестартира - тогава иска да се свързва и да тегли нов, при положение че не е обработ. настоящия... н.з. ;) ;) ;)

Eon
05.06.03 г., 20:12
mnogo stranno e s tazi kirilica

astromi
06.06.03 г., 11:00
Originally posted by mralien
...
нещо прави мизерии като се рестартира - тогава иска да се свързва и да тегли нов, при положение че не е обработ. настоящия... н.з. ;) ;) ;)
И при мен правеше подобни мизерии на P4 1.8 и ми писна - уж изчислява нещо, а накрая изпратени резултати нула. Спрях го за известно време.
Ще поизчакам да пооправят софтуера и пак ще се пробвам.

OgiDogi
06.06.03 г., 13:13
Originally posted by astromi
Спрях го за известно време.
Ще поизчакам да пооправят софтуера и пак ще се пробвам.
Нали няма да забравиш през това време да пуснеш SETI?