PDA

Виж пълна версия : Въпроси за Nokia 6510

QWERTY
24.05.03 г., 17:43
От няколко седмици имам Nokia 6510 (нов, от официалния магазин на Глобул). В съответствие със закона на Мърфи преди седмица и половина го изпуснах от около 1,6 метра на мокет (без засилка - бутнах го от бюрото на земята). Няма видими повреди, но терзанията ми са ужасни. Непрекъснато ми се струва, че нещо не му е наред. Имам следните въпроси:
- Какво може да му се повреди на този телефон от изпускане? Антената? Батерията?
- Издържа точно 7 денонощия с едно зареждане, без да го гася нощно време. Някой друг с такъв телефон ще сподели ли колко издържа неговия?
- Батерията държи най-дълго време на най-горната чертичка от датчика. При първите зареждания като че ли не беше така. Разликата може да се дължи и на това, че при последното зареждане, преди да го изпусна, го държах 12 часа на зарядното (по всеобща препоръка).
- При зареждане зарядното се нагрява много - чак пари. За сметка на това батерията се зарежда напълно за около 2 часа и половина.

Не знам, тези неща дали са нормални? Вероятно просто си въобразявам, ама телефона като че ли микога няма да е същия... :cry:

alex_matrix
24.05.03 г., 19:54
споко нищо му няма на телефона ти само си воъбразяваш

всички неща дето си ги изброил са така и няма нищо нередно във тях

много неща могат да се случат на телефона но ще си проличат веднага
а и е паднал на мокет не на плочки или от 2 етаж или го е згазила кола или ..... айде стига глупости съм писал

телефона си е ок, това което се е пречупило е съзнанието ти :D :D :D споко пак казвам

много нокии съм изспускал но до сега всичките са си работели
колкото и да се надуват всички със сименс, моторола и тн нокия си остава име за качество

G-Point
24.05.03 г., 21:43
Абсолютно съм съгласен с alex_matrix моя стария телефон 6150 е падал няколко пъти и все уцелва плочките или асфалта, единствено което му стана е че му се разхлопа малко батерията ама си работеше чудно около 2,5 години.

Paparac
24.05.03 г., 22:05
Originally posted by G-Point
Абсолютно съм съгласен с alex_matrix моя стария телефон 6150 е падал няколко пъти и все уцелва плочките или асфалта, единствено което му стана е че му се разхлопа малко батерията ама си работеше чудно около 2,5 години.

Абе то това е така, ама да ти кажа, че тези от сериите 5100, 6100, 6150 бяха доста издръжливи говеда на удари. Една 6150 падна от 3 метра на цимент и нищо не и стана.

По темата, не вярвам да му е станало нещо на телефона, но занапред бъди по внимателен, защото телефонът ти е доста по-нежен и крехък /уеуе,само как звучи: крехък/ от гореспоменатите кютуци:D

The Bandit
24.05.03 г., 22:43
Originally posted by QWERTY
От няколко седмици имам Nokia 6510
Е, решил си се най-накрая, със здраве да говориш ;) Всичко, което те притеснява си е нормално, телефонът си е екстра. Но все пак бъди по-внимателен, това не е от най-здравите слушалки. За 3-4 седмици носене в джоба ми се появи луфт в задното капаче, малко е хилаво, а и незнайно как цъфна една дълга драскотина на дисплея...
Не че тука нещо искам да сравнявам, ама да спомена, че за 11 месеца при същите условия и носене Сименса не е мръднал отникъде ;) ;)

mike
25.05.03 г., 11:42
Originally posted by QWERTY
- Издържа точно 7 денонощия с едно зареждане, без да го гася нощно време. Някой друг с такъв телефон ще сподели ли колко издържа неговия?

Не се притеснявай, всичко си му е ОК. Имам една дъщеричка, дето го гърчи здраво моя, ама засега телефона не се дава. Изтърван е най-малко 20 пъти
Искам само да те питам понеже моя издържа само 5 денонощия, как точно да го изтърва, че да станат 7 :D

Ilian359
25.05.03 г., 11:55
Originally posted by mike

Искам само да те питам понеже моя издържа само 5 денонощия, как точно да го изтърва, че да станат 7 :D
Браво, бе! :ghi: :ghi: :ghi: :ghi: :ghi: :ghi:
Как не се бях сетил да поразсъждавм по този въпрос! На моя Сименс вибрацията подкарва само след удар, може и с тока да се измисли нещо такова.